Als u onze website gebruikt, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken volgens ons Cookiebeleid.

Onze technologie, uw slagkracht

U wilt beslissen wat u verkoopt, waar u verkoopt, hoe u verkoopt en met wie u samenwerkt. Wij helpen u daar graag bij. Met onze hoogwaardige, innovatieve software die uw organisatie de kracht, controle en flexibiliteit geeft die zij verdient.

Onze softwareoplossing, SRO, werd gelanceerd in 2000; het was het allereerste systeem dat klanten de mogelijkheid bood om online plaatsen te selecteren. Sindsdien zijn we blijven innoveren; we bouwden ons hypermoderne, webbased en API-gedreven platform, met alle functionaliteit die de digitale generatie nodig heeft. Vandaag is SRO een onmisbaar systeem voor meer dan vijfhonderd klanten in zestien landen.

Door altijd uw praktijk voorop te stellen - en die van uw werknemers en uw klanten - kunnen we u een ticketingplatform bieden met een schat aan mogelijkheden, tijdens elke fase van het ticketingproces. Onze technologie geeft uw organisatie slagkracht, en legt de eindgebruikers in de watten. Zo werkt ticketing altijd vóór u, en is het nooit een beperkende factor.

Ons team

We komen van over de hele wereld en we hebben allemaal ons verhaal. Wat we delen: de drive om het beste ticketplatform te bouwen. En daar werken we elke dag aan, met honderden medewerkers op vier continenten.

Executive Leadership

Danielle du Toit

President

Russ D'Souza

Founder

Richard Geary

EVP Global Client Experience

Sales

Jeff Ianello

Noord Amerika

Charlie Sefi

EMEA

Entertainment

Peter Joyce

EMEA

Sport

Werken bij SeatGeek? Bekijk alle vacatures op onze vacaturepagina.