Als u onze website gebruikt, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken volgens ons Cookiebeleid.

Onze technologie, uw slagkracht

U wilt beslissen wat u verkoopt, waar u verkoopt, hoe u verkoopt en met wie u samenwerkt. Wij helpen u daar graag bij. Met onze hoogwaardige, innovatieve software die uw organisatie de kracht, controle en flexibiliteit geeft die zij verdient.

Onze softwareoplossing, SRO, werd gelanceerd in 2000; het was het allereerste systeem dat klanten de mogelijkheid bood om online plaatsen te selecteren. Sindsdien zijn we blijven innoveren; we bouwden ons hypermoderne, webbased en API-gedreven platform, met alle functionaliteit die de digitale generatie nodig heeft. Vandaag is SRO een onmisbaar systeem voor meer dan vijfhonderd klanten in zestien landen.

Door altijd uw praktijk voorop te stellen - en die van uw werknemers en uw klanten - kunnen we u een ticketingplatform bieden met een schat aan mogelijkheden, tijdens elke fase van het ticketingproces. Onze technologie geeft uw organisatie slagkracht, en legt de eindgebruikers in de watten. Zo werkt ticketing altijd vóór u, en is het nooit een beperkende factor.

Ons team

We zijn afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, en hebben allemaal ons verhaal. Wat we delen: de drive om het beste ticketplatform te bouwen. En daar werken we elke dag aan, met meer dan driehonderd werknemers, verspreid over acht kantoren op vier continenten.

VS en Canada

Jeff Ianello

EVP, Partnerships

VK en Ierland

(Entertainment)

John Gibson

Managing Director (interim)

VK en Ierland

(Sport)

Peter Joyce

Managing Director

België en Nederland

Desiree de Koning

Managing Director

Midden-Oosten

Eli Dagan

Managing Director

Italië

Matteo Tradardi

Managing Director

Nordics

Hans Tommy Wilhelmsen

Managing Director

Werken bij SeatGeek? Bekijk alle vacatures op onze vacaturepagina.