Als u onze website gebruikt, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken volgens ons Cookiebeleid.

Met trots leveren wij ticketing voor organisaties wereldwijd.

Inclusief zeer grote namen in sport en entertainment.

Hier is wat men zegt over SeatGeek Enterprise

Opera Vlaanderen Ballet Vlaanderen

Voor mij zijn de ‘regels’ in SRO4 (de Rules Engine) het meest bijzonder. Verkoop voor bepaalde klanttypes vroeger laten starten, andere prijzen laden, en meer van die dingen. Daarnaast vind ik de mogelijkheid om dynamisch de prijslijst te kunnen veranderen volgens bepaalde criteria zeer interessant. Dankzij SRO hebben wij veel efficiëntiewinst gemaakt, door steeds toenemende online verkoop (die ook erg vlot draait) en de marketingmogelijkheden die de software biedt.

Wim Van Bree

Manager PR, Marketing, Sponsoring & Fundraising, Opera Vlaanderen Ballet Vlaanderen

BruggePlus

Organisaties kunnen elkaars voorstellingen verkopen. Hierdoor wordt het heel verleidelijk om af en toe ook samen dingen te organiseren. En uiteraard kun je veel meer mensen bereiken voor je voorstellingen. Het grootste pluspunt van SRO is voor mij het zelf kunnen beheren en automatiseren via de Rules Engine van de ticketing. Een andere sterke troef van het systeem is het zelf kunnen maken van rapporten én de daarop aangesloten krachtige marketingtool.

Stefaan Geldhof

ICT en Ticketing-verantwoordelijke, BruggePlus

FC Utrecht

Ik produceer met SRO alle rapportages voor andere afdelingen. Ik ontwerp bovendien de recettes en ik zet actiematige verkoop op, in samenwerking met de marketingafdeling. Tot slot houd ik mij bezig met toegangsautorisatie voor zowel uit- als thuiswedstrijden. Eén van de mooiste features van het systeem vind ik de mogelijkheid om zelf je stoel uit te kunnen kiezen op de website.

Michel Meerveld

Hoofd Ticketing, FC Utrecht